Hé, wat leuk dat je mijn boek gelezen hebt. Je werd er vast door getriggerd anders was je nooit op deze pagina terecht gekomen.

Heb jij een eigen schoonheidssalon en heb je het gevoel dat er meer in zit maar je weet op dit moment niet direct hoe? Als je blijft doen wat je nu doet zal het altijd zo blijven, dat weet je zelf ook wel.

Stel dat je voor het komende jaar een methode ontdekt waarbij groeien met je bedrijf geen issue meer zou zijn, het overkomt je gewoon op een natuurlijke wijze. Wat zou dat voor jou betekenen. Het vervelende is dat je er te vaak alleen voor staat als schoonheidsspecialiste en het allemaal zelf moet bedenken.

Ik heb speciaal voor schoonheidsspecialistes een formule bedacht die hun omzet tot een onbeschoft hoog niveau gaat brengen. Een formule die als jij dat wil je omzet buiten proportioneel laat groeien.

Ontdek een simpel recept om belachelijk veel meer uit jouw salon te halen, op een manier zodat je alleen ideale klanten aantrekt: De onweerstaanbare business-boost formule.

Stop met werken voor je bedrijf maar werk aan je bedrijf. Je bent er klaar mee om meer uren te werken dan je eigenlijk lief is. We hebben allemaal 24 uur per dag en tijd maken gaat je echt niet lukken.

Al vaker heb je gedacht hoe je op een lucratievere manier kan werken. Misschien zie je er tegenop om hulp te vragen en stel je het telkens uit. Je vind je werk wel leuk maar al die rompslomp er omheen hoeft allemaal niet. Je blijft uitstellen maar je weet ook wel dat dat je niet gaat helpen.

Deel je tijd in zoals jij dat zelf wilt en groei onbeschoft door zonder einde.

Waar ligt de focus als we gaan samenwerken:

  • Hoe je klanten voor het leven krijgt
  • Hoe je klanten zelf laat kopen
  • Hoe jij de bekendste in de regio wordt
  • Hoe jij e-mail stuurt die vrijwel iedereen opent
  • Hoe jij klanten die niet meer komen terughaalt naar je salon
  • Hoe we samen jouw marketingplan gaan schrijven
  • Hoe we jou helpen met het behalen van jouw doelstelling
  • Hoe je thuisverzorging boven behandelen stelt