Recensies

Zojuist het boek van Frank uitgelezen!

Niet in één ruk, helaas. Maar dat ligt zeker niet aan Frank! Het boek is namelijk heerlijk geschreven, informatief en het geeft je brein aardig wat stof tot nadenken. De “nee, dit kan ik niet maken!” Of “Hier vindt iedereen wat van!” momentjes heb ik zeker gehad.

Gelukkig had Frank me hiervoor gewaarschuwd, waardoor ik het liet gebeuren en toch gewoon door ben gaan lezen.

Zelfs met mijn dyslexie (vandaar niet in één ruk uitgelezen), las het makkelijk weg. Ik vond het dan ook jammer als mijn oogleden het opgaven en het boek aan de kant moest leggen voor mijn welverdiende nachtrust.

Ik ga de tips in dit boek nu meteen omarmen en in praktijk brengen. Want van uitstel komt afstel. En laten we eerlijk zijn, daar zijn wij vrouwen erg goed in. Dus mijn laptop gaat zo open en ik ga aan de slag.

EEN ECHTE AANRADER DUS!!!

 Beauty and Skincoach – Jody Schierboom – Borculo

Hallo Frank,

Vorige week heb ik je boek besteld en de dag erna ontvangen. Ik ben beginnen te lezen en kon niet meer stoppen. Het is een geweldig boek met goede tips. Iets waar ik nog echt wel mee aan de slag kan. Het is geschreven op een leuke en gezellige brabantse manier. En inderdaad heb ik soms gedacht: die is gek dat ga ik echt niet doen. Of dat gaat nooit werken. Van dit boek heb ik zoveel nieuwe energie en inspiratie voor mijn bedrijf gekregen dat ik alles helemaal wil gaan veranderen. Bedankt voor de goede en mooie tips.

Waarschijnlijk tot binnenkort.

Schoonheidssalon ‘El Perito’  –  Yvonne Verberne – Helmond

Dag Frank,

Ik ben begonnen afgelopen maandag je boek te lezen. Gisteravond vrij laat tot 2 uur s`nacht. Begon om kwart voor 1 s`nachts te lezen. Ja, ik ga meestal vrij laat op bed. Ik ga straks de laatste hoofdstuk lezen. Het is duidelijke leesbaar, makkelijk en grappig geschreven en te begrijpen.

Jaren geleden heb ik de training gevolg ‘werken met meer winst”. Ik had toen ook een aantal van je tips direct uit gevoerd. Ik had toen geen website, dus niet alles heeft gewerkt.

Hoofdstuk 3 over de groepen klanten was een opfrisser. De tip over contact op nemen met vroegere klanten door in het onderwerp hun naam te plaatsen ( bijv. Hoi Chantal) is een goed idee. Zo zijn er nog meerdere goede tips.

Door het hele boek heb ik teksten onderstreep om niet te vergeten en om toe te passen. Een aantal dingen doe ik al, maar het kan altijd beter.

Het is een goede aanwinst en ben heel blij en enthousiast over het boek.
Goed gedaan. Heel leerzaam. Bedankt.

 Salon Prosperity – Enid Philips – Utrecht

Jaaaaaaa, wat een leuk boek!

Zit er met veel enthousiasme in te lezen! Heel herkenbaar en wat een praktische & goede tips! Je hebt het goed geschreven in Jip en Janneke taal 😊 Wat het ook makkelijk maakt is dat wat je hebt gelezen wéér kan lezen! En als je dat dan ook hardop leest komt het nog beter binnen! Nu nog de dingen in praktijk brengen maar als je elke x weer de belangrijke dingen leest en die dat dan ook toepast word het voor mezelf steeds een beetje makkelijker 😊

Ik vind het een heel leerzaam boek! Zal het vaak even inkijken en waar ik “gefaald” heb kan ik weer opnieuw doen. Falen is een stukje angst ☹ Iets doorbreken wat in je comfortzone zit. Weet je… ik krijg weer zin in ondernemen wat de laatste Lock down, mijn passie,  had weggenomen. Ik was werkelijk in een negatieve cirkel beland en wist dit niet meer omhoog te krijgen. Nu.. beetje bij beetje, weet ik weer waarom ik ondernemer ben. Mijn passie, mijn missie.. delen met anderen. Dat heeft best wel lang geduurd helaas. Maar ik voel het weer😊

Dank je wel voor het delen van al jouw ervaringen. Ik heb er nu al heel veel aan gehad en heb nog niet eens jouw boek uitgelezen. Wanneer komt deel 2 uit?!

Lieve groet,

Monique Alderlieste Praktijk voor Huid- en Lichaamsverzorging – Monique Alderlieste – Zuid-Scharwoude

1 juni 2021:

De dag dat ik jouw boek “effewadanders” in 1x uit-gelezen heb
De dag dat ik de tijd heb genomen om mijn mind-set ná Corona tijd écht te resetten.
De dag dat ik weet waar ik de komende 10 jaar naar toe wil

Ná 2 juni 2021: Zin in het komende gedeelte van dit jaar! Jouw boek lezende, was het alsof ik je gewoon hoorde praten haha, leuk maar zeker ook duidelijk.
Ik ben mede door het boek, met prachtige kleurrijke vormgeving van Lettie, weer extra gemotiveerd. Inspiratie is aangewakkerd en ook al omgezet in actie, waar het uiteindelijk om gaat.

Bedankt Frank, het was ook mooi om tijdens het lezen van je boek weer even stil te staan bij de bijzondere afgelopen jaren die ik heb kunnen meemaken samen ook met jou/jullie bedrijf.

 Reflectie:

Gestart destijds met jouw woorden “laten we eens kijken of wij ook bij elkaar passen”. Deze woorden staan nog “op mijn netvlies” en dit was tijdens het 1e bezoekje van jou aan mijn salon in 2007 & kort daarna de inwerkdagen met Judith, dit terwijl jullie nieuwe keuken in Oosterhout (bij het komende trainingscentrum) geleverd werd, waren het begin van onze samenwerking.

 More Beauty – Josephine van Veldhoven – Voorburg

Hallo Frank.

Heb je boek in een ruk uitgelezen, totdat mijn ogen het bijna opgaven van moeheid.

Salon Philma Koks – Philma Koks – Susteren

Frank is no nonsens, recht voor zijn raap en duidelijk, maar met respect en aandacht voor zijn klanten.

Vanhalle Beauty and Wellness – Veerle Vanhalle – Brugge (B)

Bij Frank en zijn team word je heel warm ontvangen. Ik vind het ongelofelijk prettig om met ze samen te werken. Het is bijna familie. Ik heb wel andere leveranciers, maar de band die ik met hen heb vind ik echt superfijn en bijzonder.

Anti Aging Center Sylvia van Kuijk – Sylvia van Kuijk – Wormer
 

Salon open, samenwerken met Frank vanaf dag 1 en daar nog steeds tevreden mee. Ik heb alle trainingen gevolgd die horen bij het beheren van je salon. Ik ga er erg graag heen, want daar leer je erg veel van. De tips die ik gekregen heb zijn daadwerkelijk waardevol en ik kan er echt iets mee in mijn bedrijf.

Beauty by Leny – Leny Hesp – Waalwijk

Hallo Frank,

Heel leuk, inspirerend en makkelijk lezend boek. Ben er direct mee aan de slag gegaan!!

Mooi by Ans – Ans Ketelaer  – Doornenburg